luni, 13 iulie 2009

Bucuresti -ziua 4

Sar direct la ziua 4 pentru ca inca o povestire despre Fire sau diverse intalniri nu cred ca mai intereseaza pe nimeni iar poze interesante au lipsit cu desavarsire.
Cu toate ca in general va stiti Bucurestiul cap-coada eu am zis ca ar fi interesant sa subliniez un pic latura frumoasa si poetica, macar arhitecturala a acestui oras pe care eu il consider deosebit prin micile minuni pe care le tine ascunse atat de dibaci dupa locurile gri atat de vizibile.
Astazi, fiind in continuare in concediu mi-am tras pe mine pantalonii scurti de turist, mi-am arborat zambetul fara griji, mi-am incarcat bateria la aparatul foto si la mp3 si am luat-o pe jos pe traseul Muncii-Unirii-Calea Victoriei-Piata Romana-Unirii din nou-Piata Alba Iulia cu capat la Municii.

Zona Capsa
Bisericuta de la Piata Palatului
O curajoasa imbinare arhitecturala care a starnit numeroase controverse: mie imi place la nebunie
Atheneul tuturor romanilor
La portile Olimpului

9 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare! Frumoase poze, insa cred ca poti gasi ceva la fel de frumos si in Sacele, ce zici?
Semnat: o posibila fana.

C spunea...

ai dreptate, avem si noi locurile noastre dragute, sper ca ti-a priit concediul :)

Cristi spunea...

Buna posibila fana :). Sper sa devii din posibila, stabila :). In Sacele, hm, nu am vazut nici un Atheneu :P.

Cristi spunea...

Mi-a priit Cristina si din fericire nu s-a terminat. Peste tot gasesti locuri frumoase important sa le vedem dincolo de cele urate.

Anonim spunea...

Salutare! nu vb. de Atheneu, ci de alte locuri frumoase pe care sa le redescoperi ,locuri din copilarie, sau ma insel? Invitatia ramane valabila! :))

Cristi spunea...

Invitatia la ce? Acasa ma intorc fara invitatie. Iar locurile unde am crescut imi sunt la fel de dragi. Oamenii se mai schimba...

Anonim spunea...

Invitaia poate la o cafea...Cat despre oameni, ai dreptate, toti ne schimbam intr-o oarecare masura. Acum e discutabil, depinde de persoana, de conjunctura, sunt mai multi factori care fac sa se intample acest lucru.

LiaLia spunea...

Lipseşte poza cu Vulpea :)))

Cristi spunea...

Tocmai deaia trebuie sa ne mai intalnim macar odata;).