duminică, 26 iulie 2009

Ultimul cartus...

...sau cum a trecut ultima zi de concediu. De fapt ultimul cartus a fost mai degraba glontul de aur si asta nu pentru ca as fii vanat niste varcolace :), cu toate ca as fi facut-o....in fine :D. Ultimul cartus a intrat pe teava ieri la 4 dimineata cand ne-am trezit sa mergem la mare. Eram deja in Bucuresti si prietenii mei de aici avusesera aceasta idee, de a da o tura pe "litoralul" romanesc. Ne-am urcat cinci in masina si la 8:30 eram in Saturn. De ce Saturn va veti intreba, ei bine pentru ca stiau ei o terasa unde urma sa mancam bine la pranz. Bine pe naiba, si scump pe deasupra. Asta este, bine ca n-am mancat prost mai multe zile la rand :).

Rasaritul l-am prins pe drum

La Saturn vanzoleala mare

Ne-am hranit cu privelistea ca mancarea...

Mai departe am plecat in deplasare la Mamaia. Am zis bine in deplasare ca noi eram printre putinii care am folosit prosopul ca mijloc de sprijin si nu padurea tropicala de "ciuperci". Putem insa sa ne laudam ca am stat pe plaja de la Iaki, ce naiba o viata avem ca plaja...:D

Nu era mingea ei...

Ovidiu-Laura-Raluca-Stefan (dinspre mine spre infinit)

S-a lasat si seara din pacate am mai mancat ceva, la fel de scump dar mult mai bun. Ne-am strans catrafusele si la 10 am rupt-o la drum.

Acum, inainte sa fug spre Belgia ma gandesc cum sa fac sa mai ajung in w-end inapoi. Incep bine nu...?! Salutare Romania oriunde te-ai afla :)

14 comentarii:

C spunea...

bravo..se pare ca a fost mai reusita iesirea ta :D, drum bun

Cristi spunea...

Daca stiam te invitam si pe tine:P . Macar nu mai riscai sa cazi in baie, cadeai in mare :)

C spunea...

asta e...data viitoare :P

Cristi spunea...

Cand castigi la loto ;). Nu zii hop...:)

C spunea...

hopa...numai pe interes...bun asa...las ca tin minte...iti trimit o vedere

Cristi spunea...

:))))))))), cum spuneam nu zi hop ca atat de mult m-a vrajit marea incat ma bate gandul sa dau o fuga un w-end. Asa ca stai cu mana pe telefon (ma rog pe mouse) ;)

fina cea simpatica spunea...

pai eu te astept Nashu in Vama :):):)la colegele mele :):):)

Cristi spunea...

Fina cea simpatica si fina :P, faceti un mic altar si eu am sa fiu cu siritu' cu voi. Crezi ca fetele tale vor ceva spiritul sau poate ceva fizic :D?

costi spunea...

sper k ti-a priit sejurul din Romania si sper sa ne vedem cu bine si data viitoare!!! ;))))

Cristi spunea...

Si inca cum. Poate daca mai era totusi inca o luna:P. M-am despartit cu greu de mare sambata, au trebuit sa ma care pe brate :)))

costi spunea...

bausei cam mult sau ce...? :)))))))
abea astept si eu sa merg din pacate numai pt un weekend, dar sper sa fie bine... oricum bine k te-ai distrat si k a fost ok si la mare...;))

Cristi spunea...

Aaa, nu bausem, doar ca nu vroiam sa mai plec si m-au smuls de acolo.

LiaLia spunea...

Eu speram că mai bem o cafea... Pe data viitoare :)

Cristi spunea...

Aaaaaaaaa, buna Lia. Sper ca trec un w-end. Nu stiu cand exact. Daca ziceai imi faceam un pic de timp. Promit sa nu trec prin Bucuresti si sa nu te sun :).