sâmbătă, 18 iulie 2009

Una rece alta calda...

Am zis azi sa fac ceva poze la Belvedere, pentru cei neavizati este vorba de o parcare care se gaseste pe drumul spre Poiana. Este genul de loc in care noi brasovenii si nu numai aduceam fetele seara sa le impresionam, sa le furam o sarutare sau mai stiu eu ce...:D. M-am dus pana acolo sa vad o priveliste minunata a Brasovului. Este drept ca nu m-a ajutat nici soarele dar nici smogul care pluteste deasupra orasului dimineata...

Ei bine asta era inainte. Acum s-a dus dracului tot. Cum zicea cineva LULA romantism, LULA natura. Au aparut intre timp imbecilii cu vile si dumuri si cretinii cu Q7 si hoteluri si ale dracului de macarale.
Macar am schimbat doua vorbe cu niste bucuresteni simpatici care m-au facut sa sper ca mai avem o sansa...LULA! Una rece.
Acum vine aia calda. Cand am coborat dinspre Poiana am vazut un fel de maraton in parcul din Livada Postii. M-am oprit si m-am dus sa vad care-i treaba. Era un eveniment umanitar cu strangere de fonduri pentru bolnavii de cancer de la asezamantul Casa Sperantei. Participantii la maraton sustineau moral o persoana cu astfel de probleme.

Din pacate in tembelismul meu am reusit sa ratez toate contactele in poza: adresa pe net si numar de telefon, insa daca vreati sa gasiti totusi site-ul puteti cauta "Hospice" si va descurcati voi.
Erau si mesaje ale alergatorilor catre cei dragi:

M-a emotionat un astfel de eveniment la care am vazut o multime de oameni entuziasti si care vroiau sa faca ceva pentru cei de langa ei.
Mai avem o sansa. Una si cu una fac doua...

2 comentarii:

C spunea...

despre cea rece nu comentez...s-a comentat destul...despre cea calda ma bucura enorm sa vad ca se mai face si asa ceva, foarte frumos

Cristi spunea...

Asa este Cristina...