vineri, 4 septembrie 2009

Andy si ora de dans

Am un coleg la birou care este dansator. Il cheama Andy si nu mai stiu cum. Nici nu vreau sa stiu ca e lung si complicat, asta stiu:D. Dar nu asta conteaza. Baiat simpatic este inebunit dupa Michael Jackson si evindent fiind dansator dupa coregrafia acestuia. Nu stiu daca intelegeti, este fan din ala inrait. Cand i-am pronuntat numele lui Michael in franceza era sa cada pe spate:P.
In fine, mi-a zis zilele astea ca se organizeaza un eveniment dansant undeva in zona Anvers-ului la sfarsitul saptamanii, eveniment la care cica vor participa vreo 600 de dansatori si va fi dedicat lui Michael. Astazi Andy imi spunea ca tine un curs de dans si m-am infipt si eu. La facut poze nu la dansat nu mai carcotiti atat ...:P
Maestrul Andy
Elemente dansante

Oglinda-oglinjoara cine-i cel mai ...dansator din tara Miriapodul dansator
Dancing line
Naluca galbenaDance feedback
Bara suspinelor My Lady

Momentul a fost foarte simpatic cum puteti sa vedeti din poze. Acum mi-a mai ramas un singur lucru de facut, sa invat si eu sa dansez ca este clar ca la poze nu ma pricep:P. Mai trebuie sa gasesc o partenera care sa aiba incredere in mine ca nu o ranesc in timpul actiunii.

8 comentarii:

Anne spunea...

Ce bine e sa ai talent :) Frumoase pozele..sa-i urezi bafta multa si din partea mea :P

Cristi spunea...

Servus Anne, stii ce ma gandesc ca nu stiu cat de mult conteaza talentul si cat conteaza sa incerci. Acum nici sa ai picior de lemn :P. Imi venea si mie sa dansez crede-ma, poate am sa o si fac. Trebuie doar o mica scanteie in ochi :)

Anne spunea...

Pai incearca Alboosh :) Eu ma stiu, antitalent scrie pe mine..pot sa am 15 scanteie in ochi, ca tot "superstar" sunt :D

Cristi spunea...

Ai incredere in capacitatile tale:). Si eu mi-s antitalent dar dupa ceva Jack sa vezi ce-mi merg picioarele singure. Si apoi daca eu ma simt bine ca conteaza daca ma misc la fel ca un robot:D.

ina spunea...

Nashu profesorul te saluta si el ! Iar dc mai vorbesti un pic cu el ...sunt convinsa ca o sa te crezi cel mai mare dansator :):):)caci doar vb din experienta :):):)stii tu mai bine!

Cristi spunea...

Hm, simt o ironie la mijloc da' nu stiu despre ce este vorba :D

Anonim spunea...

hai ca vreau eu de partenera:-p:d

Cristi spunea...

:))))))) bun asa Anonima, dar vezi ca marele dansator din mine e periculos treaz. :))))))