duminică, 6 septembrie 2009

Inginerii Muschetari

Astazi se implineste o saptamana de cand m-am mutat de la casa din Ingelmunster si haladui prin Menen, o localitate simpaticuta de prin aceesi Belgie, normal. Am avut si niste paripetii ca am inceput duminica trecuta doar cu trei canapele, doua paturi cu dulapuri aferente minus lumini prin casa, minus electrocasnice, vesela si altele. Intre timp am chiar si net. Ce mai bogatie...:D!
Intre timp am receptionat si doi colegi noi-nouti si unul mai vechi dar....taaaaare simpatic
Acum stam ca boierii intr-un apartament de trei camere si doua bai plus una bucata bucatarie. Vreau sa spun ca am inceput sa mananc cald ceea ce este bine. Sa ne vedeti cum suntem noi ca patru studenti dar cu ceva bani in buzunar. Viata faina ce mai.
Dar hai sa facem prezentarile:
Incepem cu casa de afara: etajul doi pe colt

Interior: camera asortata cu bucatarie

Locul meu preferat este insa micul balconas care ne aduce deasupra strazii. Am infiintat un scaun pe balcon si stam pe rand si urmarim spectacolul strazii.

Locul de unde Alboosh isi asteapta muza

Mi-am imaginat ca fiind cei patru muschetari si va voi spune povestea noastra de la stanga la dreapta:
Alboosh/Phortos pentru ca sunt indragostitul, Catalin/Athos pentru ca este cel mai asezat, Andrei/Aramis pentru ca este cel mai bisericos(i-am vazut pozele de la nunta-deosebite) si Nicu/ D'Artagnian pentru ca este cel mai tanar si agitat

In final nu pot decat sa va urez bine ati venit si sa va spun ca va astept cu mare drag la noi in casa si in viata. In final as vrea sa o salut pe Oana, frumoasa sotie a lui Andrei si sa-i transmit ca barbatelul ei este in siguranta cu noi. Te mai astept Oana!

14 comentarii:

deea spunea...

ce dragut!!!...asa aveam si eu un locsor preferat in Atena, tot un balcon, chiar semana cu asta un pic;)...e frumoasa si casa...succes in noul oras, si in noua locuinta si in toate!

oana preda spunea...

Buna, Cristi!!!te felicit ptr blog..a fost modalitatea noastra indirecta de a cunoaste Yprado/Belgia..sper sa ajung si eu acolo intr-o zi..totul arata minunat!

Cristi spunea...

Servus Deea, da este ok noua casa. Este chiar in oras la cinci minute de centru. Merci pentru urari si tie sa-ti fie la fel.

Cristi spunea...

Servus Oana, bine ai venit in casa mea virtuala. Asaza-te la masa sa te servesc cu un post:). Cred ca ti-a povestit Andrei de pimbarile noastre nocturne prin Menen. Am inceput sa cartografiem orasul:). Te asteptam pe la noi. Ma bucur ca blogul meu v-a fost de ajutor.

Anne spunea...

arata foarte noul tau locusor! Sa va incanta mereu, sa aveti o atmosfera placuta in permanenta!

Cristi spunea...

Este simpatic Anne, mai ales ca este locuit de mai multi. Este ok, o schimbare este binevenita din cand in cand.

fina cea simatica spunea...

Nashu mult noroc in noua locatie! Nashu tu chiar fumezi ? :):):):)

Cristi spunea...

Finutza, perspicace ca de obicei, nimic nu-ti scapa mama ta;). Merci pentru urare.

Anonim spunea...

man,sa`mi cdai noua adresa...sa nu cumva sa te ratez cand trec prin zona.Si intereseaza`te si de o parcare pentru Camionul meu prin zona...ceva sigur,fara evenimente nocturne.Misto casa....abia astept sa trec pe la voi si sa va gatesc ceva mancare made in Romania.

Anonim spunea...

man,sa`mi cdai noua adresa...sa nu cumva sa te ratez cand trec prin zona.Si intereseaza`te si de o parcare pentru Camionul meu prin zona...ceva sigur,fara evenimente nocturne.Misto casa....abia astept sa trec pe la voi si sa va gatesc ceva mancare made in Romania.

Anonim spunea...

10 iti spune ceva? Stii de ce zece pt ca analogia de personaje este izbitoare,pt ca este foarte frumos locul in care locuiesti scuze locuiti si pt inca un lucru care este foarte important in aceasta viata si anume ZAMBETUL.

Cristi spunea...

Anonim, ma ajuta imaginatia foarte mult. Iar zambetul este made in Belgium

Anonim spunea...

Ok, am inteles ca imaginatia te ajuta foarte mult, dar tocmai asta imi place, faptul ca imaginatia ta este una frumoasa, constructiva, de mult bun simt si copilareasca ceea ce este foarte important. Imi place ca nu negi faptul ca in fiecare dintre noi exista un copil indiferent de varsta pe care o avem, iar tu faci ceeea ce multi asa zisi barbati nu fac si anume scoti la iveala copilul din tine,visatorul, nu le tii ascunse.

Cristi spunea...

Anonim, nu-mi pasa de cum trebuie sa se comporte un barbat. Nu-mi pasa de tipare si nu cred in ele. Sunt barbat si atat incerc sa respect si sa fiu respectat dar asta se poate face zambind si glumind nu facand pe superman:).