miercuri, 13 ianuarie 2010

Sunt vedeta in filmul vietii mele...

Trec anii ca vantul in ultima perioada in filmul vietii, sper ca nu vor ajunge sa treaca mai repede ca nu ii voi mai putea numara, parca ar fii filmul-poveste al unui calator.
Se mai schimba lucrurile in timp, macar sa nu treaca si anii astia degeaba. S-a schimbat titularul rolului principal in filmul vietii mele, personaj pozitiv sau negativ, film bun sau prost, s-a schimbat actorul. Vedeta vietii mele sunt eu acum, munca s-a retras in planul doi, asta dupa ce detronase enfanfare tot felul de personaje care nu-si aveau locul: nelinistea, singuratatea...
Am avut o intalnire cu regizorul care m-a placut si mi-a dat rolul principal. Am dat interviu acum de sarbatori iar regizorul mi-a vazut scanteia din ochi si mi-a spus :
« Este momentul sa iei dialogul si sa il inveti cu pasiune, ai talent baiete, si improvizeaza si tu nu-ti fie teama »
Acum oricat de vedeta as fii eu in filmul vietii mele, rolul feminin este cel mai important. Regizorul a gasit in sfarsit pe cineva potrivit. Frumoasa si feminina, gingasa si hotarata, atat de talentata, actrita este centrul atentiei filmului meu. Toti am placut-o din primul moment, regizorul o vede vedeta alaturi de mine, mie mi-ar placea sa o invit la o cafea iar scenaristul este indragostit lulea.
Si pe ea a luat-o regizorul de-o parte si i-a vorbit :
« Fetito, este momentul sa cuceresti publicul. Am planuri mari cu tine, vreau sa schimb filmul asta plictisitor si trist. Tu ii vei da culoare si muzica, esti plina de har. Tu l-ai transformat pe actorul asta dintr-un comediant de duzina intr-o stea, si-a descoperit talentul cand ai aparut tu, si-a descoperit pasiunea de a fii si asta il face cel mai bun actor »
Actrita a zambit si intr-un final a acceptat rolul in filmul vietii mele si invitatia mea la cafea.

Acum…tu esti vedeta din filmul vietii mele...

6 comentarii:

deea spunea...

felicitari si multumiri regizorului...filmul este superb...aaa si pupici scenaristului, tot in semn de multumire:D

Cristi spunea...

Andreea, regizorul este maestrul rasturnarilor de situatie care duc spre finaluri fericite, iar nimic nu face un film mai frumos decat un scenarist indragostit. In concluzie reteta unui film reusit este indeplinita.

Anonim spunea...

in final ai fost scos din anonimat de aceasta superba actrita. Profita de situatie si invit`o la o cafea, poate te invata ceva trucuri ale actoriei.

Cristi spunea...

Dragul meu, filmul vietii mele a fost scos din anonimat, ceea ce este mult mai important,eu pot sa raman un anonim. In rest totul este frumos...

Irina M. spunea...

Inspirat post!

Cristi (Albosh) spunea...

Multumesc Irina, bine ai venit!