joi, 1 iulie 2010

Pierderi si regasiri si iarasi pierdieri si iarasi regasiri...

Se apropie vacanta de vara dupa 6 luni de departari. Vin cele 3 saptamani la care visez in prima jumatate de an cu ochii deschisi, in sfarsit vin...Au trecut din nou 6 luni aici in Belgia si cred ca daca nu as fii venit de Paste as fii innebunit. Oricum cred ca mi-am atins limitele din nou si cred ca am trecut putin si de ele de data asta. Simt in mine nervozitate, simt stress sa-l tai cu cutitul, simt limite ce se zbat in mine si ganduri ce se incaleca fara noima.
Saptamana trecuta a fost una cu adevarat dificila si a culminat cu un week-end epuizant spre groaznic. Au trecut insa, iar saptamana asta a fost ceva mai linistita. Din fericire mai sunt si momente frumoase ca si in seara asta cand am mers la o bere dupa sedinta saptamanala, la o bere cu colegii belgieni si romani, adunatura pestrita si prietenoasa. De fapt asta ma fascineaza si bucura de fiecare data si cred ca am mai vorbit despre ea: prietenia. Va spun un lucru, este falsa imaginea romanului chinuit in strainatate, injosit, cel putin pentru mine este falsa. Sa vezi cum imi spun belgienii "blody romanian" cu haz si cum ne impartim cu darnicie "fuck you"-uri cu zambetul pe buze. Sigur nu este totul roz dar nici negru, este normal. Am primit o invitatie la o petrecere ce va avea loc in august, invitatie ce se vrea o confirmare a ceea ce tocmai am spus tinand cont ca vine dupa ziua de nastere a patronului lui Yprado la care am participat si noi acum ceva timp.
Mai sunt cateva saptamani si vin in tara in supliciul pe care romanii numesc "acasa" sau Romania. Abia ma astept sa calc din nou pe covorul rosu de la Baneasa, in sala de bal unde voi astepta bagaje, in zona de pierderi si regasiri...

Niciun comentariu: