luni, 26 septembrie 2011

Club Cortina din Corbeanca

Sa nu credeti ca as fii dat-o atat de tare pe cluburi incat sa fac comentarii despre unul sau altul pe blog, nicidecum. Am fost in clubul numit in titlu pentru ca acolo s-a desfasurat o nunta la care am fost invitat in week-end. Despre nunta nu vreau sa comentez pentru nu ma pasioneaza, insa vreau sa vorbesc despre locatia in sine. Cica inainte de a fii restaurant/club multi-functional ar fii fost resedinta privata pentru faimoasa familie Tantareanu. Nimic deosebit pana acum doar ca sa vezi ce mai casa, curte si resedinta.
Intri pe poarta si ai in fata o parcare de 10 locuri si cateva garaje inchise. Pe stanga ascunsa de un perete de arbori exista o casa de oaspeti cu etaj care ar putea fii ea in sine o vila, tot pe stanga este si piscina. Ceva mai pe drepta se mai gaseste o alta cladire a carei intrebuintare n-am gasit-o (este posibil sa fie doar un zid). Latura indepartata a curtii este cu iesire la lac si este la un nivel inferior fata de nivelul strazii si are in apropiere un ring de dans circular in aer liber cu diametrul de vreo 10 metri.
Casa in sine este uriasa si construita pe doua nivele folosind topografia in panta a terenului si are o terasa mare in jur dotata inclusiv cu gratar si o masa lunga de vreo 20-30 de persoane. Peste tot in curte se gasesc diverse fantanele, arteziene si caderi de apa artificiale si de asemenea o multime de potecute amenajate.
Daca stai si te uiti cu atentie la toata curtea iti dai seama ca este enorma, ca si casa si are in interior o multime de detalii fantezisto-luxoase inghesuite si costisitoare.
Vedem toata ziua la televizor si in ziare o multime de bogati si ne obisnuim cu sume ametitoare de bani trecand pe langa urechile noastre dar de fapt nu realizam dimensiunile decat cand trecem pragurile unor astfel de case. Eu am trait sambata o experienta fantastica fara nici o legatura cu invidia sau alte sentimente negative ci mai degraba declansatoare de uluiala si surprindere.
Poate am sa gasesc niste poze facute la nunta sa-mi intelegeti surpriza si mirarea de sambata.

Niciun comentariu: