luni, 21 noiembrie 2011

S-a dat liber la lumina...

Inca un week-end s-a terminat ieri seara, de data asta unul scurt de vreme ce nu a tinut pana azi dimineata :D. M-am obisnuit sa nu am timp sa respir timp de 2 zile si trei nopti, asa ca in povesti, mai ales ca mi se intampla atat de multe lucruri minunate demne de povestit pe blog unele si de bucurii personale altele. Cu toate ca anumite istorioare trebuie sa ramana nespuse sunt un milion de alte lucruri faine care trebuie sa "explodeze" in povesti:
Duminica am inceput sa impodobim pentru Craciun pe exterior casa de la Bucuresti in formula completa de bataie: Raluca, Stefan si Alboosh plus o oala de gogosi "servite" de Raluca dupa reteta personala ;).
Aveam un chef de catarat cum nu va puteti inchipui asa ca ne-am apucat de alpinism pe la 12 dupa ce am tot baut cafea si am coborat ultima data de pe scara la 7 seara. Toata activitatea a pornit mai greu cu frica de inaltime, planuri si negocieri si s-a transformat intr-un raset si o distractie totala finalizata intr-o minune. La sfarsit am si udat activitatea cu cateva beri asa ca sa inmultim rasetele.
Acum casa este plina de beculete si gauri si de multa veselie asa cum ti-ai dori cand se apropie perioada anului care se recomanda astfel.
Stefan ma iubeste :)
Procesul creatiei...by Alboosh :)
Trupa s-a adunat mai intai in hol...
Spirit timpuriu de Craciun
Minunatie luminoasaVideoclipul nu este nicidecum intamplator ci este aici pentru ca Raluca mi-a facut capul calendar cu albumul asta, Sarumanaaaaa:))))

Niciun comentariu: