luni, 18 iunie 2012

Summer of 12: Operatiunea BT

  Vineri dimineata am plecat cu Ina spre marea inghesuiala numita Mamaia, la 12 eram deja acolo, la 2 deja pe plaja. Drumul a fost lejer, doar era vineri dimineata si oamenii normali munceau la ora aceea, oricum inghesuiala nu s-a aratat decat mai spre seara. Prilejul cu care ne-am dus intr-un loc cum este Mamaia, pe care in mod normal l-as evita s-a numit petrecere Banca Transilvania. 
  Programul de zi a fost unul lejer: mancat, plaja, mancat, plaja, mancat, nimic pecial aici. Seara insa lucrurile ni s-au aratat altfel. Transilvania a organizat vineri o petrecere in Cucaracha, petrecere la care au participat cica 10% din angajatii din tara si a fost o inghesuiala de a trebuit sa stam o perioada pe plaja pentru ca in incinta clubului nu era loc sa te misti. Nici de baut nu a fost mai simplu pentru ca iti lua o jumatate de ore sa iti cumperi ceva de la bar. Oricum a fost interesant sa vezi cum petrec "bancherii" nostri :). La 5 deja era racoare afara si fierbinte in creerii nostri asa ca ne-am dus la hotel.
  A doua seara a fost o alta seara Transilvania, de data asta la Savoi, cu atmosfera intretinuta de Fly Project plus mancare si bautura. Sucursala Unirii s-a deplasat de data asta in Grande Comandante la Navodari si a fost mult mai fain. Am scurtat seara pentru ca vroiam sa plecam a doua zi dupa pranz si am ajuns acasa dimineata pe la 4. Comandantul din Navodari are aceeasi muzica faina ca si cea din Bucuresti insa are marele atu ca se gaseste pe plaja si este alta atmosfera.
  Duminica a fost zi scurta cum spuneam si dupa masa de pranz am plecat spre Bucuresti unde am ajuns destul de repede pentru ca traficul a fost foarte lejer.   

Ciupercute-ciupercute

Spre plaja

Hotelul-prelata

Priveliste minunata, camera insorita :)
 

2 comentarii:

io-n Dushu Tau! spunea...

lol. ce hotel e ala? sau ce hotel a fost? arata criminal :))

Cristi spunea...

Inca era si se vroia mai mult doar ca nu stiu numele :)