luni, 9 septembrie 2013

Alegria dupa Cirque du Soleil

Spectacolul "Alegria" a lui Cirque du Soleil este ceva impresionant, rulat cu succes in ultimii 20 de ani si acum ajuns la final. Sambata a avut loc unul dintre ultimele spectacole la Romexpo la Bucuresti. Am facut parte dintr-o audienta care la final a aplaudat cu frenezie si incantare minute in sir.
A fost mai putin circ cum te-ai fi asteptat si mai multa coregrafie, lumina si mai ales muzica. Muzica a fost o incantare fenomenala, costumele de o frumusete deosebita, totul pus in scena fantastic. Noi spectatorii ne-am trasnformat in copii fericiti pentru doua ore. Din pacate nu pot sa ilutrez in imagini pentru ca ne-a fost interzis de la inceput sa filmam sau sa fotografiem pentru siguranta "circarilor".

Recenzie personala: o incantare, o splendoare

O recenzie mai detaliata si mai profesionista se gaseste aici:

http://www.iconcert.ro/recenzie-cirque-du-soleil-alegria-bucuresti.html


Muzica minunii Alegria: 

Un comentariu:

astharte spunea...

Super! Am fost si eu cu cea mica duminica. A fost foarte incantata. Daca ar fi fost dupa ea, ar mai fi stat si la urmatorul spectacol care urma sa inceapa in vreo 2 ore.
Intr-adevar,ceea ce e frumos la acest spectacol este modul in care au imbinat momentele, muzica, costumele,poate mai mult decat acrobatiile in sine.