luni, 7 mai 2018

Ziua B...ike

Ziua B de la "bai, am luat bicicleta si m-am dus la concurs". Exista un club/site (Riders Club) in Bucuresti care organizeaza evenimente MTB in diverse locatii din tara, de data asta la Cernica. Evenimentele reunesc pasionati din toata tara si m-a reunit si pe mine de data asta, pentru prima oara. 
Contra unei taxe de inscriere de 95 de lei m-am daruit bicicletei si padurii pentru catva timp. A fost o experienta fenomenala, mai ales ca am reusit sa termin cei 38 km si mai mult si am avut un timp care m-a incadrat la grupul Silver. 
Organizarea a fost ok cu singurul defect ca pornind cu toti odata, in jur de 600 de oameni, ne-am impotmolit in padure asteptandu-i pe cei din fata sa treaca prin cateva zone. Glumind putin la fata locului, am stat ca navetistii in tunel la metrou Unirii la ora de varf. Traseul s-a incheiat cu o sarbatoare udata din belsug cu apa si Gatorade dupa ce am mancat o portie de paste pe malul lacului.
Urmatoarea cursa este la inceputul lui iunie tot pe langa Bucuresti dar 46 km mi se pare putin cam abrupt pentru nivelul meu.

Niciun comentariu: