vineri, 29 mai 2009

Fii om darnic...

Am primit pe mail de la un prieten o campanie de ajutorare a oamenilor care au nevoie de lucrurile care ne prisosec noua si mai ales care nu ne mai sunt de folos...Campania se numeste :
"Fii om darnic!"


Am gasit-o pe blogul cu acelasi nume :



preluata apoi si de :


si de :

Ideea este sa scotocim cu toti prin sifoniere si sa dam lucrurile de care nu mai avem nevoie: haine, incaltaminte, jucarii celor care au nevoie. Daca nu avete ce da macar dati-o mai departe. Cred ca sunt momente cand trebuie sa aratam compasiune...

9 comentarii:

Unknown spunea...

tu ce ai donat?

Cristi spunea...

O intrebare simpla, directa si la subiect. Si raspunsul meu va fi la fel: nimic. Mai mult nu voi zice.

Alecs spunea...

bun.Atunci nici eu nu voi dona.

Cristi spunea...

Alecs gresesti. Intrebarea ta a fost cat am donat pana acum. Eu personal nu am facut-o pentru ca sunt departe si nu am cum dar am luat legatura cu familia mea si o vor face ei pentru mine. Daca iti voi spune ca am facut-o o vei face si tu?

Alecs spunea...

Sincer,nu.Eu am alt mod de a ajuta oamenii...ii ajut sa treaca strada,ii ajut sa urce scarile ,o vorba buna...o mica piata daca vor....e si asta un mod de a dona,chiar mai practic sio mai la obiect.Pentru aceasta campanie,tot ce pot face,este sa o promovez la mine pe blog.Restul...depinde de altii.

Cristi spunea...

Ok ma pot multumi si cu atat. Fa-o pe blog si tarieste frumos langa ceilalti. Eu am sa incerc in felul meu.

LiaLia spunea...

Hello! Alboosh, în primul rând, îţi mulţumesc pentru promovare. Când m-am apucat de campania asta, în februarie, apoi în aprilie şi mai, nu m-am gândit la ce şi cum a donat altul. Nici acum nu stau să mă gândesc la asta. Fiecare face ce şi cum poate. Unii au o haină mai veche, alţii pun un link către mine sau către site. Alţii stau pe margine şi aplaudă. E foarte ok :) Eu vă mulţumesc oricum :)

Cristi spunea...

Buna LiaLia si bine ai venit. Am sa-ti spun un secret dar sa nu afle si ceilalti: Cristi de la Brasov si Alboosh sunt una si aceeasi persoana...sssssssst :)

Anonymous spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.