duminică, 25 octombrie 2009

Familia Nebunica & prieteni

Tocmai am cazut la propriu din avion din nou in Belgia. Am sa-mi urez "Bine m-am intors!":D.
A trecut concediul, gata s-a terminat, sunt din nou la munci. Minunea a durat noua zile si ce bine a fost. Am in fata cand ma uit in oglinda una bucata Alboosh reloaded.
Am bifat vizita de durata medie la Brasov, adica ACASA, pigmentata cu doua vizite de o seara in locul unde am vazut lumina pentru prima data in lumea asta , adica la Fagaras. Am vizitat in treacat si un club prin Brasov, noi vroiam sa stam mai mult dar oamenii nu ne-au vrut ca era totul rezervat.
La Brasov am beneficiat de un pranz in familie, ce l-as vrea traditie la cat de des ma duc prin zona. Tot la Brasov am bifat intalniri cu ceva prieteni si...cam atat. Ajunsesem de sambata si joi am considerat ca este cazul sa revin la capitala pentru alte momente frumoase.
La Bucuresti stau la niste prieteni de familie tare simpatici si ticniti...in felul lor:D. Cand zic ticniti vreau sa spun foarte haiosi. Joi seara cand am ajuns i-am prins la masa. Ce mai seara deosebita a fost, ca mai poante, ce mai whiskey...asta este Familia Nebunica.
De vineri pana duminca am continuat sa-mi vad prieteni si persoane dragi mie. A fost un week-end absolut deosebit care a incheiat apoteotic concediul de toamna.
Acum sunt din nou in sufrageria noastra de Belgia, cu fratii mei muschetari si imi scriu memoriile de concediu. Maine incep ultima etapa din anul asta dar nu incep oricum ci motivat, determiat, vesel si mai ales zambitor.
Va salut din nou cu drag din indepartata Belgie:)!

7 comentarii:

Anne spunea...

si noi te salutam Alboosh si iti dorim mult spor in tot ce ti-ai propus sa faci!

Cristi spunea...

Merci Anne, totul depinde de mine! Iti trebuie si un pic de noroc dar si multa hotarare pe care am redobandit-o.

Anonim spunea...

Bine ai revenit,"acasa".

deea spunea...

Se vede ca esti plin de forte noi asa ca sigur reusita va fi de partea ta...sa ai experiente frumoase prin Belgia si de acum inainte:)

Cristi spunea...

Salut Alecs si merci!

Cristi spunea...

Da fortele sunt aici cu mine:). Experientele placute par sa se extinda si spre alte zari.

Anne spunea...

offtopic: ti-am trimis ceva, e la mine pe blog :)