duminică, 4 octombrie 2009

Gent

Am avut un w-end de rahat, unul din ala pe care vrei sa-l uiti. Ma simt mai obosit decat vineri cand respiram usurat ca a venit sfarsitul de saptamana. Am avut un singur moment frumos in tot w-end-ul asta de uitat: am fost la plimbare in Gent, vreo ora si ceva ca ne grabeam ca nebunii in alta parte. Astazi pentru o ora mi-am gasit linistea. Vremea a fost superba si nu rece cum ne speriase sambata. Am sa va arat niste poze pe care le-am facut in locurile care mi-au atras atentia:


Prin centru

O strada

Turn Biserica din fiecare centru de orasCeaiul, soarele si linistea au fost nepretuite

Gent-ul merita vizitat mai mult decat ora pe care i-am acordat-o noi astazi, cel putin asa mi s-a parut la prima vedere. Oricum trebuie vizitat cu rabdare si cu placere nu alergat si imbufnat cum am fost noi astazi.

11 comentarii:

oana preda spunea...

De ce asa suparati?

Anne spunea...

foarte frumoase pozele, si imi pare rau ca nu te-ai simtit in totalitate okay in acest weekend, speram ca urmatorul sa fie mai frumos..de vis daca se poate :)

Cristi spunea...

Buna Oana, doar eu am fost suparat si plin de draci, Andrei al tau a fost ok si plin de viata.

Cristi spunea...

Anne, ceaiul ala a facut toti banii, cat despre w-end-uri de vis vom mai vedea:).

Anonim spunea...

ceaiul in general are menirea sa calmeze trupul si spiritul,bea mai des....lasa grijile la iesirea din birou....acasa relaxeaza`te,bucura`te cat mai poti de orice....sunt unice aceste momente,nu le distruge stand cu nervii la pamant.
Frumos orasul,curat,linistit,o adevarata atmosfera de week`end.Soarele a facut toti banii !

Cristi spunea...

Dragul meu, dupa cum am discutat am lucrat in w-end. Mai mult decat atat telefonul meu este deschis tot timpul si suna in draci asa ca nu pot sa las grijile la usa biroului pentru ca serviciul meu nu se termina cand ies pe usa. In rest mai avem uneori si zile proaste...:)

C spunea...

imi place ce vad...cat despre nervi...lasa , ca maine e mai rau :P

Cristi spunea...

Merci de incurajare Crisu:P! Eu zic ca maine va fi mai bine, daca n-as spera la asta nu m-as mai ridica din pat dimineata:).

deea spunea...

orasul e frumos frumos, tu nervos la culme...poate te mai inveseleste putin bancu asta pe care doar l_am primit si eu..."Doi pureci stateu pe un trotuar. Unul dintre ei fuma. La un moment dat trece un caine. Cand il vede, purecele nefumator ii spune celuilalt:
- Stinge tigara ca vine MAXI TAXI!"
hai zambeste acum, poate e si soare afara si tu nu vezi, ar fi pacat;)

Alecs spunea...

Deea,daca pe Cristi nu l`ai inveselit,cu siguranta ai reusit sa ma faci happy pe mine.

Cristi spunea...

Merci Deea pentru grija si pentru banc. Mai sunt si zile din astea. Adevarul ca am ajuns la saturatie, am nevoie de un concediu. Sa stii ca in general incerc sa caut soarele si intre nori doar ca acum am o perioada proasta.