miercuri, 11 noiembrie 2009

Elucubratii intre ieri si azi

Ieri vroiam sa scriu un post despre echilibru si balante, cred ca ma obsedeaza balantele, dar am lasat textul nesalvat si apoi l-am sters. Azi nu mai vreau sa scriu despre echilibru pentru ca nu mai cred in el dar cu siguranta cred in balante. Astazi mai cred si in deconturi si note de plata, cred in momente cand ne vine si noua randul la ceva ce trebuie sa meritam pentru ca altfel nu inteleg rostul unor astfel de momente.
Ieri vroiam sa scriu despre momente triste dar vroiam sa scriu despre asta pentru a putea vedea mai bine momentele frumoase care ne lumineaza. Astazi culmea vreau sa scriu doar despre momentele frumoase pentru ca le vad si inca le mai astept pe unele dintre ele sa vina. Pe altele le vad trecand, duse departe…
Ieri vroiam sa scriu despre persoane atat de frumoase care imi apar in viata si dau culoarea si parfumul, astazi vreau sa scriu dimpotriva despre cele care pleaca din preajma si nu se mai intorc, frumoase sau urate aceste persoane, nici nu mai stiu.
Ieri vroiam sa scriu despre singuratate si alienare, astazi pur si simplu nu ma vreau sa scriu despre asta pentru ca nu imi mai pasa. Cum imi spunea cineva odata: asta-i viata baiete...
Si ieri si azi vroiam sa scriu ceva despre ceva dar nu puteam sa ma hotarasc daca sa o fac sau nu. Azi m-am hotarat totusi sa scriu asa, aberand…


8 comentarii:

Athos spunea...

Se pare ca imi revine sarcina de a sparge gheata.... la doua zile de cand ai postat - cam ciudat ca nu au reactionat "prietenii" pana acum, nu ti se pare? Viata e simpla, dar noua ne place sa o complicam si, mai ales, sa ne-o complicam. Capul sus, privirea 'nainte si hai sa mutam muntii din loc!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE&feature=fvw

deea spunea...

intre ieri si azi,e loc de multe...de simtit, de trait, de iubit...de vazut partea frumoasa a lucrurilor, de oprit timpul in loc pentru o secunda pentru a multumi pentru ceea ce esti, este atat de important, doar ca suntem, atat:)

Cristi spunea...

Athos, hai sa le lasam prietenilor timp sa scrie avand in vedere ca uneori nu ai ce sa spui. Hai sa mutam acum muntii pana scriu ei :)

Cristi spunea...

Ok Deea, am sa opresc timpul in loc intre doua nopti si voi iubi, ma voi gandi si mai ales voi multumi, promit...:)

costi spunea...

salutare, chiar ma gandeam cand o sa mai scrii ceva :), totusi vreau sa te felicit pentru k ai dat un sens nimicului ;). apropo pe cand revii in tara?

Cristi spunea...

Salut mai Costi, am apucat sa scriu ceva intr-adevar dar sa stii ca nu este chiar nimic, trebuie sa citesti printre randuri. Vin in decembrie pe 18-20 dar sa stii ca va fii inghesuiala mare la aeroport, sper sa prinzi in fata:)))

neli spunea...

,, prietenii'' sunt aici printre randuri sau nu, dar uneori simti nevoia sa admiri, sa simti, sa privesti, sa traiesti ..in tacere fie si pentru o secunda....iar secunda dintre ieri si azi eu o percep si o descopar in tacere...poate de data aceasta.

Cristi spunea...

Buna Neli, momentul intre ieri si azi este clipa de tranzitie. Tranzitia inseamna schimbare cu siguranta. Schimbarea trebuie sa insemne evolutie.