miercuri, 2 februarie 2011

Oare cum o fi...?

Oare cum o fi sa te duci miercuri seara asa pe la 7 la seful tau in birou cu nus ce prostie minora si omu' intr-un acces de chef de viata sa te puna sa stai jos?
Oare cum o fi ca acelasi sef sa te intrebe daca ai chef sa bei ceva si cotrobaind prin frigider sa scoata o sampanie frantuzeasca?
Oare cum o fi sa rupi o sticla in 3 in jumate de ora, vorbind nu stiu ce tampenii, si sa incerci sa ii explici aceluiasi sef ca "stii ca eu sunt cu masina..., cu masina ta:D" iar el sa zica "nu plecam pana nu terminam sticla".
Oare cum o fi sa te urci la volan mai treaz sau nu prea si sa asculti mergand cu 140 tot drumul aceeasi melodie...ca asa s-a nimerit si sa urlii cat te tin rarunchii (ca nu putea fi vorba de cantat):

Oare cum o fi sa fi trait tot timpul dupa reguli si sa le mai si incalci asa din cand in cand, macar din greseala?! Va spun eu: O FI FAAAAAIN!!!!!

6 comentarii:

io-n Dushu Tau! spunea...

hei, e bine sa mai incalci...atata vreme cat nu esti pericol public..
si eu am lalait azi pe drum spre munca geraldine in gura mare...so i feel you :)

Cristi spunea...

Pericol sunt doar daca ma aude cineva cantand (ragand) in rest e ok. :))))))

Anonim spunea...

Ai promis ca o sa ai grija de tine....hmmm asta este bad man! Mai tie iti este dor sa te certe cineva....:)

Cristi spunea...

Anonim, ma pui pe ganduri! Sa ma certe cineva?! Pe mine? Impooooosibil!!!Cat despre bad man...credeam ca e batman:))))))). Te mai astept...Anonim:)))))

Anonim spunea...

Salutare! intr-un moment de repaus ( sunt baby sister) ma plimbam pe net si ajungand si la pagina ta, constat ca a fost ziua ta. \Asa ca da-mi voie sa iti urez si eu La multi ani cu multa, multa sanatate! Sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume!
Te pupa bad man , cu drag!:)

Cristi spunea...

Mai Anonima uituca:D, mai bine mai tarziu decat niciodata (stiu ca vei spune nu-ti convine asta e:D), am sa fac ce am invatat de undeva: Iti multumesc! :) Te repupa batman, cu drag!:)