luni, 12 septembrie 2011

"Gloria" zilelor trecute...

Aseara ma suna cineva si ma intreaba daca nu am chef sa mergem la un film impreuna cu o prietena de-a ei si cu prietenii prietenei:D, cica filmul se numea Green Lantern. M-am uitat repede pe YouTube...ceva SF cu niste extraterestrii si am zis, hai fie n-o sa adorm:"Bine, mergem!".
Filmul era la 7 seara iar noi am inceput sa ne invartim pe la 6 jumate' prin zona cinematografului Gloria. Cand am vazut unde urma sa vedem filmul ne-a lovit melancolia si ne-a unflat rasul: 5 lei biletul, nu ne venea sa credem (cred ca n-au mai schimbat pretul din vremea lui Nea Nicu). Altfel nu ne-am putut plange: am avut doar pentru noi 8 toata sala, de altfel curata si ingrijita cat de cat, cu miros de trecut.
Filmul in sine a fost prea scump la 5 lei, cu o poveste de toata jena, cu un personaj-super-erou care purta o masca verde care-i ascundea o jumatate de nas si cica identitatea. M-a pufnit rasul cand s-a terminat...

Asa ca si o concluzie am vazut un film atat de prost incat mi-e frica sa-i si spun film, dar am descoperit nitel parfum de trecut la pret de nimic.

2 comentarii:

Bolle spunea...

mixed perfumes of the past ....

Hmmm

;-)

Cristi spunea...

Yes Bart, was incredible