duminică, 8 ianuarie 2012

Prima zi in 2012 este 9 Ianuarie

In sfarsit s-a intamplat si m-am intors. A trecut si Craciunul si Revelionul, a inceput si noul an, au trecut mai bine sau mai putin bine toate. A trecut si prima saptamana si primul week-end. Maine incepe déjà a doua saptamana si fiecare dintre noi ne intram in propriul ritm si implicit si eu, chiar daca mai tarziu.


Ideea este ca eu am lipsit vreun an din propriul ritm dar sunt din nou aici, in felul care este numai al meu. Cred ca am luat o pauza de la mine un an si acum m-am intors si nu am sa spun ca sunt mai destept si mai optimist dar cu siguranta mai experimentat si cu mintea fara nici un dubiu mai clara. Planul este déjà facut, sunt gata sa-l execut.


Este pentru prima data cand ajung acasa anul acesta, printre oamenii care imi sunt vreau nu vreau familia mea…mai degraba vreau, pentru ca mi-am dat seama ca ei sunt cu bune si cu rele oamenii care tin la mine neconditionat, in ciuda lucrurilor care n-or fii fost perfecte in ultimii ani, dar ei sunt familia mea si imi sunt cu siguranta dragi.


A fost frumos acasa, a fost buna ciorba mamei si frumoase sfaturile tatei chiar daca eu oricum mananc si fac ce imi vine mie…macar are cine sa mi le daruiasca. A fost de asemenea frumos printre prieteni week-end-ul asta si printre oameni pe care i-am cunoscut acum.


Frumos a fost insa, si asta este cel mai important, ca mintea mea in sfarsit merge in sensul protrivit. Anul asta incepe in sfarsit si ma readuce unde trebuie sa fiu.


Maine incepe a doua saptamana din 2012, doar ca numaratoare incepe de la zero, pentru ca maine este pentru mine prima zi din noul an.


Repet din nou ce am tot spus in ultima vreme…este bine acasa.


Niciun comentariu: