duminică, 22 iulie 2012

Despre piloti, chiloti de piloti, toate la ...BIAS 2012

Cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) se va desfăşura în zilele de 21 şi 22 iulie 2012, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu şi va fi organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în parteneriat cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.
Celebrând 100 de ani de istorie aeronautică a Aeroportului Bucureşti Băneasa, spectacolul aviatic din acest an reuneşte, în premieră pentru Bucureşti, două dintre cele mai faimoase formaţii de acrobaţie aeriană din lume: Frecce Tricolori (Italia) şi Turkish Stars (Turcia). Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, vor evolua multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale şi din România.
Asta era mesajul care m-a determinat sa merg astazi sa vad pentru prima data un astfel de show aviatic si a meritat pe deplin statul in picioare si batutul de soare in cap:

Yellow Plane :) 

Flying Bulls - B25 Mitchell

Soimii Romaniei

Turkish Stars (Turcia)

Iacării Acrobaţi - Formatie 2xYAK 52 + SUHOI 31
 
 Inimioara din cer :)
 

Parasutisti Aeroclubul Roman

Frecce Ticolori (Italia)

Mie personal mi-au placut in special italienii care au stiut sa faca spectacol mai ales ca au avut gazele in culoarea tricolorului lor, ceva deosebit....Italienii si turcii au avut supersonice care evident ca s-au auzit mai tare si mai spectaculos decat celelalte avioane. B25-ul celor de la Flying Bulls a fost de asemenea ceva deosebit pentru ca avionul asta zboara inca din 1941. Parasutistii nostri au demonstrat fluturand steagul national ca inca rezonam la vederea unor astfel de simboluri. Cred ca mi-au iesit niste foto interesante pe masura evenimentului alert la care am participat astazi...

Niciun comentariu: