joi, 13 septembrie 2012

Summer moved on


S-a terminat vara si de vreo cateva zile am trecut in septembrie, un septembrie prietenos cu noi, racoros si placut cu pielea noastra, mai ales dmineata. Racoarea asta inseamna chiar daca este luminata de un soare dragastos, inseamna cum spuneam toamna.
Ce mai vara a fost, fierbinte si umeda, nebuna cu totul si atat de rapida...cea mai frumoasa vara. Ultimul week-end a inceput vara si s-a terminat toamna, l-am deplasat la Onesti la ziua unui prieten. A insemnat tocanita de miel la ceaun, bere, fumuri si dormit in racoara sub plapuma groasa „a la bunica”. Am trecut si pe la Slanic Moldova duminica, asa scurt, in plimbare.
Acum cateva week-end-uri am lungit doua zile la patru si am prins singurul sfarsit de saptamana cu vreme mohorata in Vama Veche si a fost asa de frumos. Prieteni noi, ceva bautura, valuri mari, dar mai important decat orice, dragoste, au fost ingredientele unei povesti minunate.
Au mai fost mari vara asta, au mai fost si munti, si mai ales au fost lucruri atat de deosebite incat nu pot fi descrise in cuvinte pentru ca ar fi total inutil si prea departe de realitate.

Vamuire
"Sa-ti explic cum sta treaba cu luna..."
Praznicul lui Matei
Vara perfecta s-a terminat, iar acum urmeaza toamna. Sunt doua vesti bune: la anul urmeaza o alta vara si cel mai important, ca a inceput anotimpul ce urmeaza verii perfecte. ..

Hai sa ne plimbam pana la Brasov...  

Niciun comentariu: