miercuri, 6 februarie 2013

Jurnal de bord: astazi

A venit si ziua asta, "inca una si se duse"...
Draga jurnalule de bord, chiar as vrea sa nu ies din multime astazi pentru ca nu am chef sa zambesc, nici macar protocolar...deocamdata. Din fericire cum a trecut concediul de iarna va trece si ziua de astazi si ma voi trezi maine sa ma duc la munca...la naiba, abia astept sa merg la munca maine...sunt confuz:)).
Exagerez, dracu' nu este atat de negru dar este.
Revenind la jurnal, astept sa continui misiunea, orice calculator mai lupta cu virusi, orice motor mai da rateuri, mai ales cele peste care se pune praful functionand.
Sunt multe lucruri bune care se intampla in jurul meu, la fel cum sunt si dezamagiri dureroase, astazi, parca orb nu le vad decat pe cele din urma.
Aceasta este ziua care nu inseamna nimic pentru mine dar care, culmea pare sa insemne ceva pentru unii dintre oamenii din jurul meu, din fericire pentru mine. Sunt tragic si comic in acelasi timp in autoflagelarea care ma caracterizeaza acum si din care nu imi vine sa ies. Vreau sa fiu singur de ziua mea dar din fericire oamenii care tin la mine nu ma lasa singur. Multumesc!
Jurnal de bord: 6 februarie 13...over and out!


Niciun comentariu: