vineri, 12 iunie 2009

Balanta

Am un prieten, cel mai bun prieten. Stiti, genul acela de om pentru care te-ai arunca in foc cum poate n-ai face-o pentru alte persoane ...ma opresc aici cu detaliul asta:). Ne cunoastem de ceva ani, de prin facultate, or fii vreo 10. Am fost la petreceri si prin spitale impreuna. Am strabatut drumuri si necazuri sprijiniti unul de celalalt. Sper ca stiti genul asta de prieten pentru ca inseamna ca sunteti norocosi.
Ceva ne-a diferentiat intotdeauna insa: starea de spirit cu care veneam de acasa . Parca a fost un facut pentru noi doi sa ne mearga total diferit in fiece perioada. Ca o balanta care se inclina si se mai inclina si acum, eram "sus" pe rand dar niciodata in acelasi timp. Eu din nefericire pentru el sunt mai norocos :). Ma intrista si si ma intristeaza si acum, pentru ca eu par ca o duc mai bine, sa vorbesc cu el si sa mi se confeseze de greutatea vietii pe care o duce. Nu vorbesc ca se plange pentru ca nu este genul, este un adevarat luptator. Asa si trebuie sa fie cineva care are curaj sa se puna in balanta norocului cu mine :).
Ma intreb in gluma acum daca lui nu i-ar fi fost mai bine fara mine si imi raspund serios ca mie fara el mi-ar fi fost imposibil. Acum pentru mine este liniste iar pentru el este din nou greu.
Curaj!

15 comentarii:

Alecs spunea...

prietenii la nevoie se cunosc,nu? Ai un prieten pe viata,nu renunta la el,asa cum nici el nu va renunta la tine.

Cristi spunea...

Corect...

Anonim spunea...

Sunt convinsa ca desi ii este greu prietenului tau, are aceleasi sentimente in privinta ta, desi tu esti cel " privilegiat al soartei". Imi dau seama ca relatia dintre voi doi e una speciala, felicitari ptr. faptul ca pastrati o asemenea prietenie.

Cristi spunea...

Merci, anonima cine oi fii tu. Am o banuiala...

Claudia spunea...

Sper ca acum te-ai convins ca nu sunt nici una dintre cele trei( sper sa nu te deranjeze ca stiu acest lucru).Vorbesc foarte sincer, e mare lucru sa pastrezi o prietenie asa stransa in zilele noastre.

Cristi spunea...

Cele trei...hm, m-ai bagat in ceata, dar nu conteaza. Sa stii ca am cam fost norocos la cunoscut oameni. Am niste prieteni tare dragi chiar daca ne-am imprastiat care-incotro. Iar cel in cauza este cel mai drag :).

Claudia spunea...

Poate am eu informatii eronate, " amicul " nostru comun mi-a furnizat aceasta informatie, iar eu m-am " folosit" de ea. Am fost avertizata ca poate nu s-a inteles bine, ideea e ca nu ne stim, dar cine stie? :))

Cristi spunea...

Cine stie ...;)

Claudia spunea...

Salut! Acum incepi sa-mi placi :))

Cristi spunea...

Arrrrr :)))) Am facut ceva cercetari ca m-ai facut curios. Intrebat prieteni...nimic. Cine vorbeste despre mine cu fete misterioase :P?! Da-mi un indiciu ;)

Claudia spunea...

Sincer, asta a fost si scopul, ma bucur ca te-am facut curios!Indiciu-Robert- nu demult ati fost impreuna la o mica petrecere, cel putin asa mi-a spus el :))

Anonim spunea...

Felictari pentru relatia frumoasa de prietenie de care vb. Mai ales in zilele noastre in care adevaratele sentimente de respect, dragoste, prietenie si sinceritate sunt din ce in ce mai de " poveste " daca pot spune asa.

Cristi spunea...

Ce sa spun sunt norocos. Am avut oameni minunati in jurul meu. Am avut uneorisi ghinion, dar asta se mai intampla. Prietenul meu este omul care m-a insotit un ultimii 10 ani fara sa-mi puna intrebari.

Anonim spunea...

GHINION, POATE CA UN ASA A TREBUIT SA FIE, DEOARECE ASTFEL AI INVATAT SA APRECIEZI CARE SUNT OAMENII M INUNATI DIN JURUL TAU, ASA AI PUTUT SA COMPARI, SA CRESTI SI SA REALIZEZI. SE SPUNE CA NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR IN VIATA.

Cristi spunea...

Nu stiu ce sa zic despre viata si oameni. Singurul lucru care imi este clar in viata este ca nu stii niciodata. Oamenii cred ca i-am apreciat intotdeauna :). Imi iubesc prietenii si familia.