duminică, 7 iunie 2009

Ce-mi trece prin minte

...am ajuns la concluzia ca nu mare lucru. De fapt incerc sentimentul ca ma tampesc pe zi ce trece. Aici in Belgia cel putin, activitatile de recreere constau in plimbari si vizite prin diverse locuri urmate de postari care se vor inteligente si ceva conversatii spre casa.
Week-end-ul asta a fost total aiurea. Am incercat sa scriu un post care sa spuna ceva pentru ca de aratat nu prea aveam ce. Am vrut sa scriu despre bloguri pe care le citesc si care ma fascineaza, pentru ca doar asta am facut dar nu mi-a iesit. Am scris de vreo doua ori, am publicat si le-am sters...
Intr-un tarziu, azi am iesit la pozat pescari si pomi plus cai dintr-o alta poveste :


A, era sa uit m-am dat si cu bicicleta un pic. V-am spus nu am nici inspiratie nici material iar ocupatie nici atat. Am sa va destind cu nitica Loreena in final pentru a va salva din plictiseala sau poate cine stie... :)

http://www.youtube.com/watch?v=qnNOzngbfNg&feature=related

Up-date: Am mai gasit poze facute in week-end-ul acela -au inflorit nuferii :)


11 comentarii:

Anonim spunea...

pana la urma,dupa multe tentative,ai scos un minunat articol.Viata e totusi frumoasa.

Cristi spunea...

Saru-mana conasule! Sa stii ca minti frumos :).

Alecs spunea...

crezi?

Cristi spunea...

Stiu si eu...daca tu zici ca-ti place cine sunt eu sa te cotrazic :)

LiaLia spunea...

Hello, dragule :) Uneori prind tare bine weekend-urile astea aparent "plictisitoare", mai ales după vreo săptămână turbată. Foto cu căluţii e preferata mea :) Aparent offtopic, presupun că mama ta ţi-a spus deja că ne-am văzut la Braşov şi că am luat în primire cei 5 saci cu haine şi încălţăminte! Pentri care vă mulţumesc din toată inima :) Aşa că acum că tu ai dat, poate se gândesc şi alţii, care poate au nevoie de un imbold :) Să-ţi povestesc şi coincidenţă? :) Şi pe mama mea o cheamă Doina, pe tata Gigi, iar pe frate-meu Cristi :D Ţie numa o soră Lia îţi lipseşte :))) Toate bune şi ţinem legătura!

Anonim spunea...

Mai Cristi felicitari pentru donatii , chiar m-ai uimit !!! Nu te credeam in stare de asa ceva ! Inca odata BRAVO !!!!

fina cea simpatica spunea...

Nu sunt anonim sunt fina cea simpatica care a apasat aiurea pe botoane ! dar cred ca iti dadui seama ce eu is!

Cristi spunea...

Buna Lia! Am aflat de la maica-mea ca v-ati intalnit. Mi-a povestit si de coincidenta si m-am stricat de ras. Ce pot sa zic, poti sa fi si sora mea:). Dar este musai sa-mi cunosc sora la o cafea sa nu ma intrebe cineva cum arata si eu sa nu stiu :P.
Finuta, vad ca reveni-si din concediu. Sper ca v-a priit. Nu prea am facut eu nimic legat de donatie, mai degraba s-au ocupat Lia si maica-mea.

LiaLia spunea...

Cristi, cu mare drag te altept să dai un semn când vii în ţară şi bem şi cafeaua aia :)

Cristi spunea...

Ok Lia, atunci ramane stabilit :)

dan spunea...

interesat de un link/banner exchange?