duminică, 28 iunie 2009

Primul bar...

Ce mai week-end am mai avut, o nebunie, o placere! Parea destul de plictisor vineri seara, dupa o sedinta tinuta la 7. Sambata dimineata am fost la 8 la birou sa inventariez niste materiale. Au urmat niste mici cumparaturi pentru Romania. Aici s-a incheiat plictiseala.
La ora 14 ne-am infiintat la o noua piscina descoperita la 10 km distanta de casa noastra. O minunatie cu doua bazine interior/exterior si cu doua tobogane si jumatate. Am beneficiat de o vreme frumoasa. Ne-am balacit vreo trei ore fara intrerupere. Nu trebuie sa va spun ca am ajuns franti acasa. Cred ca era deja ora 18. Cat ne-am mai invartit s-a facut 22. Un mic grup vroia sa iasa in oras, in alt oras... pe jos. M-am hotarat in ultima clipa. Si dai! Om fi facut ceva km pe jos. Am picat in centrul Izegem-ului pe la jumatatea lui 23. Ne-am pus pe baut bere in primul bar gasit in drum. Frumos, barulet, nimic fandosit. Fete simpatice cum n-am prea vazut prin Belgia. De fapt am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie varcolace. Asta nu pentru ca sug sangele :), ci pentru ca ies doar noaptea. Spre sfarsit, pe la 3 am iesit inainte prin piata sa vedem ce mai gasim. Culmea la vreo 100 de metri un clubulet super simpatic. Iarasi varcolace, iarasi bere cam pana la 4:30. Am aflat ca barul in care intrasem la inceput este pentru homosexuali, ne-am stricat de ras - totusi ma cam indoiesc...
Dupa somnul de dimineata si activitatile standard: mancat....la 13 am pornit din nou spre piscina. Inainte de baie baietii au jucat un fotbal in sala. Iarasi vreme frumoasa, iarasi feti, iarasi distractie.
Ma gandesc acum daca sa vin acasa sau sa stau aici in concediu :P. Asta a fost buna. Ne vedem intr-o saptamana dragi prieteni nu va faceti griji. :)

5 comentarii:

CCC spunea...

bun ! deci iti revii in forta dupa Seinfeld ! :)

Cristi spunea...

Imi dau si eu silinta :)

C spunea...

hehehe...se pare ca se distreaza lumea, nu sta pe acasa , numai prin baruri si discoteci, si hai sa sa zicem si piscina( la partea asta te invidiez:P)

Cristi spunea...

Pentru piscina ai de ce sa ma invidiezi:)Sunt pe alese, am gasit 3 pe o raza de cativa km. Asta in aer liber este superba. In rest, sa stii ca-i al doilea bar in care merg in 6 luni de cand sunt aici.

kayla spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.