vineri, 3 iunie 2011

Din nou acasa

“Ai grija ce-ti doresti pentru ca ti s-ar putea intampla”, eu as completa ca "ti se va intampla cu siguranta".
Vineri am luat avionul care ma aducea din Belgia. Cu “arme si bagaje” m-am trezit in “paradisul” de la Baneasa pe la 11 noaptea.
Sambata tura pana acasa, intalnit neamuri, intalnit prieteni, intalnit...toata lumea. Duminica eram inapoi in Bucuresti ca déjà aveam programare luni... la munca.
De atunci prestez zilnic la munci in Rahova cu drag si spor. Am inceput sa profit de avantajele de a locui si munci in Romania: programari de week-end-uri libere, liniste dinspre telefon, vizionari de prieteni uitati in negura timpului, locuit intre prieteni.
Lucrurile arata promitator si par ca s-ar putea imbunatati. Am trecut de faza de “Drum bun!” Belgiei si am ajuns la “Bine te-am gasit!” dedicat Romaniei.
Deocamdata atat dinspre noua aventura veche, depedrum-ul are un nou curs acum.

6 comentarii:

io-n Dushu Tau! spunea...

nu stiu daca sa iti spun bine ai venit acasa sau esti nebun ca ai venit acasa, tu stii mai bine, oricum, speram ca daca ajungi la bv dai un semn de-o limonada ceva... :)

Cristi spunea...

Dushule, las' ca e bine si acasa. Ne vedem cu siguranta doar sper ca numarul din telefon in dreptul caruia se intituleaza Adina sa fie al tau 0723.77....Daca nu este arunca-mi cu un mail.:)

Bolle spunea...

Nice !!

Cristi spunea...

Yep!

io-n Dushu Tau! spunea...

ala, ala ;)

Cristi spunea...

Te sun sambata dear sa iesim la o limonada, aterizez in Bv.