duminică, 16 august 2009

Brugge-ul apelor

Mi-a venit un coleg din Romania si cum nu mai fusesem de mult in Brugge am zis amandoi ca ar fi cazul sa ne deplasam incolo. Ieri ne-am urcat in masina si ne-am dus in frumosul oras belgian. Nu aveam in plan decat o simpla plimbare care s-a desfasurat mult mai fain si s-a soldat cu multe poze. Stiati ca Brugge-ul este supranumit Venetia nordului? Este brazdat de-a lungul si de-a latul de numeroase canale care alaturi de aerul medieval fac din acest oras cel mai frumos din Belgia. Nu va vorbesc degeaba de canale pentru ca are lagatura cu pozele. Am trecut pe un pod si iata ce am vazut:
Tur de agrement pe canale
Am coborat si noi si contra 6,70 euro am beneficiat de un tur acvatic al Brugge-ului insotit comentariile acide si simpatice ale "capitanului" care era si ghid. Pe "drum" am facut cateva poze cu minunea curgatoare care da culoare unui oras si asa superb.

La plecare erai intampinat cu flori

Canalele superbe

Mi-as dori ca fereastra de la domitor sa aiba o astfel de priveliste

Dupa o zi de alergat este bine sa te asezi la o masa pe malul apei si sa cinezi in aceeasi atmosfera de vis

Vremea a fost extraordinara, oamenii frumosi si zambitori, noi dornici de cunoastere iar aparatele foto infometate dupa imagini. Mi-au mai ramas ceva poze deosebite, fiecare cu povestea ei dar asta in episodul viitor :P.

4 comentarii:

Anne spunea...

Foarte frumoasa plimbarea, si pozele de asemenea!

C spunea...

imi place ce vad, astept urmatorul episod:D

Cristi spunea...

Anne, a fost intr-adevar frumoasa ziua si plimabrea. Iti multumesc pentru apreciere :).

Cristi spunea...

Criss, stii deja o mica parte din urmatorul episod :)