sâmbătă, 8 august 2009

despre mine...

Cand am deschis postarea nu stiam exact despre ce vreau sa scriu, stiam insa ca am atatea de spus...Ce ciudat se schimba ideile in minte si in suflet. Cum devin importante lucruri pe care le-ai uitat, revin datorita unor simple intamplari si in ce scurt timp revin. Sincer nu cred ca am curajul sa spun aici tot ce as vrea sa spun, poate o voi face altfel, candva. Iarasi sincer nu cred ca postarea aceasta va vedea lumina blogului dar asta ramane de vazut. Cred ca nu am fost de multa vreme intr-o dispozitie ca acum. Stiu exact ce este, pentru ca recunosc simtomele, ma cunosc mult prea bine ca sa ma insel.
Imi suna in urechi obsedant si ma deruteaza Chris Rea repetat de prea multe ori...
Este un amestec de fericire si tristete in mine cum nu am mai simtit niciodata. La fel de puternice amandoua se lupta sa ma cuprinda pe de-antregul. Nu vreau sa ma las prada tristetii pentru ca am un vis care trebuie sa mi se indeplineasca, trebuie...Chiar daca totusi visul va muri intr-un final, voi fi totusi fericit ca l-am avut si voi pastra amintirea lui. Emotia visului este si ea uneori la fel de pretioasa ca si visul in sine pentru ca te face sa-ti dai seama ca inca traiesti.
In final cred un singur lucru, ca fiecare dintre noi merita sa fie fericit. Eu cred ca pot sa apuc fericirea de picioare daca...si ea ma vrea...
Up-date: Mi-am vazut visul in luna si mi-a facut cu ochiul-lucreaza pentru mine
Pana si paianjenul parea ca ma cunoaste, auzise si el de visul meu :)

16 comentarii:

C spunea...

ma bucur, crede in visul tau si se va implini

Cristi spunea...

Hehehe, eu cred, doar sa creada si el...

fina cea simpatica spunea...

si el sau si ea ....a pardon era vorba de VIS :):):)

Cristi spunea...

Mama ta de fata fin-uta ;) ce simpatica esti tu cand esti TU.

Anne spunea...

Atunci cand vedem lucrurile cu mult optimism si chiar credem in ele, avem mai mult sanse sa le facem realizabile..acum nu depinde doar de noi, dar trebuie sa avem speranta..macar asta sa ne ramana,nu?

Cristi spunea...

Ai dreptate Anne in tot ce spui. Eu sunt in stare sa cred in visul meu mai mult decat crezi chiar daca este cam nebunesc :), dar cum spui depindem de alte persoane...

fina cea simpatica spunea...

pai fa-le Nashu si pe alea alte persoane sa creada in visul tau si daca nu vor........arata-le cine e NASHU !!!!!!!

deea spunea...

fotografiiile sunt absolut superbe...cat despre vise, fara ele cred ca am fi goi:)

Cristi spunea...

mai fata finutza :P, eu incerc dar trebuie sa vrea sa vada in mine cine sunt...:)

Cristi spunea...

Deea, iti multumesc, fac si eu ce pot :). Mi-am permis sa visez dupa ceva timp si nu mai stiu...:)

fina cea simpatica spunea...

Pai Nashu ...cine esti? :):)

Cristi spunea...

Pai 'Fina cea mai mult sau mai putin simpatica care pune multe intrebari' :P, eu sunt un om simplu cum ma stii...

Anonim spunea...

Foarte frumos, ai un suflet extrordinar. De foarte mult timp nu mi-am mai petrecut timpul citind ceva atat de frumos. Tot ceea ce scrii, iar versurile sunt incredibile. Imbinare de simplitate,de traiere, de frumos, de natural. Dupa mult timp in care am fost convinsa ca numai exista asa ceva uite ca viata ma poate surprinde si intr-un mod foarte placut. Poate ca o data si o data ar trebui sa publici ceea ce scrii. Pentru mine, de cand te-am descoperit, sa " te citesc " a devenit deliciul serilor mele dupa foarte multe ore de munca. Nu uita sa scrii in continuare.

Cristi spunea...

Buna Anonima:) Sunt flatat de tot ce spui si iti mutumesc. In tot ce scriu pun suflet si pasiune. De fapt asta-i sufletul meu...aproape. Despre publicat nu stiu ce sa zic, eu vad poeziile copilaresti ca si exprimare chiar daca mesajul este matur. Promit sa scriu daca promiti sa citesti :).

Anonim spunea...

"...eu vad poeziile copilaresti ca si exprimare, chiar daca mesajul este matur". Cred ca asta este condimentul, sarea, daca vrei a ceea ce scrii. Iar sufletul plin de pasiune este din punctul meu de vedere cupa plina de nectar din care culegi " mierea ", dupa care o asesonezi cu sare. Hraneste-ti sufletul ca eu sa am ce sa citesc. I wish you a verry nice day !

Cristi spunea...

Iti multumesc Anonim pentru atatea vorbe frumoase. Oricum nu stiu sa scriu decat din suflet si asta am sa fac in continuare.