duminică, 16 august 2009

Pozele si povestea lor

Am facut niste poze care mie imi plac chiar mult. Parca nu am avut niciodata o zi in care sa-mi fi placut atat de mult ce era in jurul meu si sa fiu atat de atent la detalii. Desigur ca nici nu sunt un fotograf experimentat si nici nu am pretentia. Nu am nici macar notiuni foarte multe despre subiect cu toate ca intentionez sa le capat. Fac doar poze cu inima si pasionat... Cum spuneam in post-ul anterior am fost la Brugge.
Inainte de a pleca am fotografiat un nufar care a inflorit in fata casei nostre

La Brugge m-am bucurat de stradutele inguste si fermeatoare specifice oraselor medievale cu istorie lunga in urma. Brugge-ul este un astfel de oras iar stradutele care duc spre nicaieri sunt acestea:
Incrucisari de drumuri cu localuri in cladiri de biscuite


Intr-o mica piateta, intre arbori am gasit ...

Dar cum se spune ca oamenii sfintesc locul nu putem avea orase oricat de frumoase si medievale fara niste personaje fermecatoare care sa le dea culoare si viata:

Flasnetarul


Pictorul


Mafiotii inchipuiti


Spectatorii


Fiecare poza are povestea ei si sentimentul pe care mi-l transmite si pe care vreau sa vi-l transmit mai departe. Sper ca simtiti bucuria si pasiunea cu care fac aceste poze.

12 comentarii:

Anonim spunea...

mai omule,ma bucur ca esti fericit si plin de pasiune.Inseamna ca te bucuri de fiecare clipa traita,in orice si oricine vezi ceva frumos,deosebit.E lucru mare.Ai descris tot felul de orase si locatii strine in blogul tau,toate straine de pamantul natal....e frumoasa Europa,dar cand intri in tarisoara ta plina de coruptie,mizerie,dezamagire....nu te palpita ceva mai tare? Hai,nu mai medita....da o fuga la piscina.

Cristi spunea...

Alecs, fericit nu sunt, plin de pasiune da. Incerc sa ma bucur intr-adevar de ce se intampla in jurul meu aici si chiar in Romania. De la piscina tocmai vin :P

LiaLia spunea...

:) Exact asta mi-au transmis: m-au făcut să zâmbesc şi să mă bucur!

Cristi spunea...

Buna Liuta, ma bucur ca transmit sentimente pozitive si ma bucur ca ai zambit :)

C spunea...

imi plac si pozele si povestile, fi bucuros de tot ceea ce ai parte..si da nufarul il stiam deja :D

Cristi spunea...

Ma bucur ca iti plac. Ma bucur de acest moment al vietii mele insa vreau mai mult Criss, ceva care sa-mi intregeasca bucuria. :)

deea spunea...

sunt intr-adevar speciale fotografiile...spun singure povestea locului, povestea ta poate...imi plac mult primele doua:)

Cristi spunea...

Servus Deea, incerc pe cat pot sa ma exprim prin poze si sa surprind lucruri deosebite. Mie personal imi place cea de a patra chiar daca si straduta sau nufarul sunt deosebite zic eu. Uita-te la cea de a patra cu atentie.

Nicu E. spunea...

Stii....ma gandesc ca e destul de greu sa iti dai seama de ce e in poza a 4.
E o iluzie optica reusita.

Poze bune intr-adevar.

Toate bune!

Cristi spunea...

Salutare, Nicu! Merci pentru vorbele bune si pentru vizita. Te mai astept cu drag:).

deea spunea...

daaa...ai dreptate...ce rau imi pare ca nu am observat de prima data...esti atent la detalii...foarte frumos...
si clar aceea e pe primul loc:)

Cristi spunea...

Hello Deea :). Acum ai inteles de ce imi place aceea mult. Sunt un visator ce sa fac:)